Bartek Sørlandssenteret!

Vi i Barnsben er stolte av å levere kvalitetssko med fokus på sunn fothelse til barn i alderen 1-10 år.

Vi vet hvor viktig kvaliteten på sko er for barn – fordi vi også er foreldre.

Barneføtter er i stadig vekst og utvikling. Knokler og vev er svært bløte og elastiske, noe som betyr at føttene lett kan få skader. Spesielt kan trange eller for smale sko føre til deformiteter som kan gi smerter i voksen alder.

De ulike vekstfasene hos barn betyr at føttene har ulike behov, og det er derfor strukturen i skoene må være tilpasset til disse fasene. Skoene vi bærer i barndommen har en effekt på beina når vi er voksne; god fothelse starter fra barnsben av!

Riktig vekst av føtter avhenger av godt utstyrt fottøy. Det er derfor vi ansetter høyt kvalifisert personale som har kunnskap om barnas sko. Vi utstyrer våre butikker med spesielt måleutstyr for foten som hjelper kundene med å velge riktig størrelse.

Bartek

Vår polske produsent BARTEK leverer 300 modeller av sko i en rekke forskjellige farger. Alle disse modellene er sjekket av eksperter for å garantere høyeste kvalitet. Sammen med antropologer og ortopeder fra Institute of the Leather Industry, undersøker de barnas føtter i henhold til Healthy Foot BARTEK Academy programmet. Takket være dette programmet, har de fått kunnskap som hjelper dem til å skape den best tilpassede skoen.

Du finner butikken vår i den gamle delen av Sørlandssenteret i 1.etasje, Barstølveien 31-35, 4636 Kristiansand. Velkommen til en hyggelig handel!