Froddo – nytt merket i butikken!

Froddo – nytt merket i butikken!

Jeg startet butikken på Sørlandssenteret med mer en 150 modeller til barn tilgjengelig fra første dag, men med kun et merke eller brand som vi kaller det. Derfor heter også butikken BARTEK etter navnet på dette sko merket. BARTEK produserer sko med meget høy kvalitet på alle måter og var derfor et naturlig valg. Selv med 150 modeller å velge mellom er de fleste av oss vant til at butikker har flere merker i hyllene. Dere har sikkert registrert at det har kommet flere nye merker i butikken nå i høsten. Et av de merker er Froddo. Det har blitt meget godt mottatt av kundene. Nå vil jeg fortelle litt om dette selskapet og hva de står for:-)

Det begynt i 1946

Det hele startet i 1946 med en liten bedrift av skomakere i byen Ivancica som ligger helt nord i Kroatia. Gjennom lang erfaring, mye ny kunnskap og hardt arbeid, har dette blitt en solid bedrift med over tusen ansatte. I dag er de blant de største produsentene av barnesko i Europa og størst i Kroatia. Merket Froddo har gledet barn i store deler av  Europa i mange år. Deres anatomiske sko med sitt unike design, er lett gjenkjennelige for både barn og foreldre. Frodde produserer ca. 5000 par sko, hver eneste dag🙂

Anatomiske sko

På Froddo ble det alltid strebet etter å lage sko som virkelig er anatomiske.  Profesjonelle team som består av fysioterapeuter, ortopeder og designere er involvert i hele design- og produksjonsprosessen. Det blir også innhentet råd fra barnepsykologer, som hjelper til med å forstå hva  som er viktig, og hva som ikke er fullt så viktig, fra barnets eget ståsted.

Froddos utvikling er basert på resultatene fra den vitenskapelige undersøkelsen ”antropometriske målinger av barns føtter”, gjennomført i samarbeid med professor Vrodljak Ph.D fra Zagreb barnesykehus i Klaiceva. Froddos sko har innebygd anatomiske såler i skoene, som forsiktig støtter den lange buen ved foten, og følger linjene av foten, som tillater riktig vekst og utvikling av barnets føtter.

Barn først, så de voksne

Skotøy for barn er ofte designet og laget av voksne, basert på hva de voksne liker eller at de tror barn tenker eller liker. Prosessen i Froddo er basert på at de først skal høre på hva barna ønsker for så å designe skoene etter det. Skoene skal tilfredsstille barna først, så de voksne. Skoene skal være komfortable samtidig som de ivaretar barnets utvikling på en best måte. De skal designes for det aktive barnet. Derfor er skoene produsert i ekte skinn som puster. Foret er i 100% ren ull. Mange modeller har membran som sørger for at barnet er tørr på bena etter en lang dag i snø og slaps.

Miljøvennlig produksjon

Alle Froddo sine sko er produsert på en miljøvennlig måte, uten skadelige stoffer eller forbindelser, som f.eks. krom 6. Det brukes derfor kun vannbasert høykvalitets lim i produksjonen. Froddo produserer sko som tar hensyn til miljøet og de ansattes helse, like mye som de tar hensyn til barnets helse.

Sjekk det brede utvalget i vår nettbutikk eller kom innom meg på Sørlandssenteret. 

Hilsen

Olga:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *